Skip to content Skip to footer

Jeugdhuis Dido beschikt over een grote fuifzaal die uitermate geschikt en te huur is voor al uw fuiven, feesten, danslessen, … . 

Deze zaal kan op twee manieren gehuurd worden. U kan kiezen voor de volledige zaal met een totaaloppervlakte van 220 m² en een capaciteit van maximum 300 personen.
Daarnaast kan u ook opteren voor het kleine stuk van de zaal waar u ongeveer een 100 tal personen kan verwelkomen. Het jeugdhuis beschikt over een vaste licht- en geluidsinstallatie en bovendien kan u ook gebruik maken van de aanwezige receptietafels met hoezen, gewone tafels, stoelen, barkrukken, … . Ook kan u voor de muziek op uw activiteit gratis gebruik maken van onze Dido dj’s of brengt u gewoon uw eigen dj mee. Wat drank betreft maakt u gebruik van de beschikbare dranken van Jeugdhuis Dido. Een lijst met de aanwezige dranken en prijzen is beschikbaar op het secretariaat. !U staat zelf in voor eventuele SABAM-kosten en de opkuis na uw activiteit. Kuismateriaal is ter plekke aanwezig. 

Wij hanteren verschillende huurprijzen voor commerciële of niet-commerciële activiteiten, jeugdverenigingen, jongeren enz. dus voor meer informatie inzake onze huurprijzen neemt u best contact op met ons via de contact pagina en dan bezorgen wij u zo snel mogelijk de benodigde informatie. Indien u dat wenst kan u ook steeds vooraf een kijkje komen nemen naar onze zaal. Ook voor zulke afspraken neemt u het best contact op via de contact pagina.

Wij hanteren verschillende huurprijzen voor commerciële of niet-commerciële activiteiten, jeugdverenigingen, jongeren enz. dus voor meer informatie inzake onze huurprijzen neemt u best contact op met ons via de contact pagina en dan bezorgen wij u zo snel mogelijk de benodigde informatie. 

 Indien u dat wenst kan u ook steeds vooraf een kijkje komen nemen naar onze zaal. Ook voor zulke afspraken neemt u het best contact op via de contact pagina.

Langs komen kan het best tijdens de openingsuren of via mail worden besproken.

Wanneer u muziek afspeelt is het belangrijk dat dit valt onder de norm van Unisono. Het jeugdhuis is niet verantwoordelijk voor evenementen die door anderen zijn georganiseerd. 

Standaard zit er geen DJ bij de zaal. Vaak is het wel zo dat wij vrijwilligers hebben die in het jeugdhuis oefenen. Voor hen is het altijd fijn om voor publiek te mogen spelen. 

Nieuwsgierig naar onze DJ’s? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Bij het huren van de zaal hangt een waarborg aan vast. Deze krijg je terug nadat alles achtergelaten is volgens de norm van het verhuurbeleid. 

Toch nog een kleinere ruimte nodig voor een intiem feestje of optreden? Ook onze Kleine Klub is onder bepaalde voorwaarden te huur al hebben onze eigen activiteiten steeds voorrang natuurlijk. Interesse? Neem dan snel even contact op met ons via de contactpagina en dan bezorgen wij u zo snel mogelijk de benodigde informatie.